Ahmet ÜNSAL/Manisa

Akıllara durgunluk veren olay sonrası 23 yaşındaki Z.D ve 18yaşındaki M.D Manisa Şehir Hastanesine kaldırıldı. Her iki genç kız ameliyata alındı. Baba M.K ise olayda kullandığı ruhsatsız silahı ile birlikte gözaltına alındı.

BABANIN SİLAHINDA ÇIKAN İLK KURŞUN KIZINA İSABET ETTİ

 Olay Manisa’nın Yeni Harmandalı mahallesinde meydana geldi.

Akşam saatlerinde yaşanan akıllara durgunluk veren olayda 48 yaşındaki M.K isimli baba kendi evlerinde sakladığı ruhsatsız silahının temizliğine başladı. İşte tam bu sırada M.K farkında olmadan eli tetiğe dokunmasıyla birlikte silahtan çıkan ilk mermi baba M.K’nin karşısında oturan 23 yaşındaki kızı Z.D’ye isabet etti. Saniyeler sonra silah ikinci kez patladı bu mermi de 18 yaşındaki yeğeni M.D’nin sol ayağına isabet etti. M.K’nin elindeki silah üçüncü kez ateş almasıyla birlikte kendisi elinden yaralandı.

Korkunç olay sonrasında Z.D ve M.D kanlar içerisinde oldukları yere yığılıp kaldı.112 Acil Komuta Merkezinden istenilen yardım sonrasında olay yerine yönlendirilen ambulanslarla yaralılar Şehir Hastanesine kaldırıldı.

23 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ YOĞUN BAKIMA ALINDI

 Sol ayağından yaralanan M.D’ye yönelik yapılan operasyonla kurşun çıkartıldığı babasının silahından çıkan mermi sonrasında karın boşluğundan yaralanan Z.D ise bir saat süren ameliyat ile kurşun çıkarıldıktan sonra yoğun bakıma alındı.

BABA SİLAHI İLE BİRLİKTE GÖZALTINDA

Korkunç olayın soruşturması ise Şehzadeler Jandarma İlçe Komutanlığınca sürdürülürken kızını ve yeğenini yaralayan baba M.K ise olayda kullanılan ruhsatsız tabanca ile birlikte göz altına alınarak soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim