CHP Manisa İl Başkanı Şadiye Uysal’ın önderliğinde partinin il başkanlığında düzenlenen sabah kahvaltısına Gelecek Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Elma, DEVA Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Kayatepe, Demokrat Parti İl Kadın Kolları Başkanı Semra Sartık, CHP Yunus Emre  İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Demir ve CHP Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Yeşilok katıldı. İYİ Parti ve Saadet Partisi il kadın kolları başkanları rahatsızlıkları sebebiyle kahvaltıya katılamadı.

Üç partinin kadın kolları başkanları ilk olarak CHP İl Başkanvekili Ali Kuyumcu ve CHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Semih Balaban’ı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal ve kahvaltıya katılan üç siyasi partinin il kadın kolları başkanları yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra yapacakları ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Sabah kahvaltısıyla birlikte gerçekleştirilen toplantının ardından kısa açıklamada bulunan CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, altılı masada yer alan siyasi partilerin il kadın kolları başkanları olarak seçime kadar ortak çalışmalar içerisinde olacaklarını belirterek şu ifadelere yer verdi: “Altılı masadaki siyasi partilerimizin il başkanları gibi biz kadın kolları il başkanları olarak da fırsat buldukça bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz. Çünkü hedefimiz ortak. Türkiye’yi her alanda yaşadığı kaosun içinden el birliğiyle kurtarmak. Biz kadınlar gücümüzü birbirimizden alıyoruz. Bu güçle altılı masadaki siyasi partilerimizin genel başkanları gibi ülkemizin özlemini çektiği parlamenter sisteme kavuşturacağız. Türkiye’yi bu karanlık günlerden azim ve kararlılıkla hep birlikte çıkaracağız.” 

Editör: Onur Yılmaz