Vali Yaşar Karadeniz, Manisa’da baraj ve göllerde kaçak avcılığı önlemek, su ürünleri, kültür ve tabiat varlıklarını korumak, arama kurtarma faaliyetlerinde kullanılmak amacıyla Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı tarafından Manisa’ya gönderilen asayiş botu ile Demirköprü Barajında gerçekleştirilen ilk seyir ve denetim faaliyetine katıldı.

Köprübaşı İlçesi Demirköprü Barajında yapılan seyir ve denetim faaliyetinde Vali Karadeniz’e Jandarma Asayiş Botunun teknik özellikleri, imkân ve kabiliyetleri, Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı’nın görev ve sorumlulukları, Manisa il genelinde bulunan barajlar ve göllerde icra edilen denetim faaliyetlerine ilişkin bilgi verildi.

Seyir ve denetim faaliyetine katılan Vali Karadeniz, Manisa’daki baraj ve göllerde başta kaçak avcılık olmak üzere koruma ve arama kurtarma faaliyetlerinde bulunacak asayiş botunun kente hayırlı olmasını dileyerek, Jandarma personeline görevinde başarılar diledi.

Vali Karadeniz’e Köprübaşı Kaymakamı Ramazan Taşkın, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Kd. Alb. İbrahim Enver Sungur ve jandarma personeli eşlik etti. HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz