CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal yaptığı açıklamada, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın Manisa’daki temasları hakkında bilgi vererek, hem partililerle hem de vatandaşlarla çeşitli programlarının olacağını ifade etti.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Uysal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka’yı 20 Ekim Perşembe günü kadınlar olarak coşkulu bir şekilde karşılayacağız. Sayın genel başkanımız Manisa ziyaretleri kapsamında ilk olarak Soma ilçemizde Soma Madenci Şehitliği’ni ziyaret edecek. Ardından Soma Maden Faciası’nda hayatını kaybeden madencilerin aileleriyle bir araya gelecek. Soma’daki ziyaretinin ardından kadın kolları genel başkanımız Kırkağaç ilçesine geçerek burada kadın çiftçilerimizle bir araya gelecek ve  yaşadıkları sıkıntılarını yakından dinleyecek.”

AK PARTİ’DEN CHP’YE GEÇEN 200 KADINA ROZET TAKACAK

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın Manisa ziyaret programının kent merkezinde düzenlenecek olan görkemli bir rozet takma töreni ile sonlanacağını ifade eden CHP İl Kadın Kolları Başkanı Uysal son olarak şu ifadelere yer verdi: “Sayın genel başkanımız Aylin Nazlıaka, Manisa ziyaretlerinde son olarak saat 15.30’da MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda düzenlenen rozet takma törenine katılacak. Genel başkanımız törende AKP’den CHP’ye geçen 200 yeni kadın üyemize rozetlerini takarak, partimizin Aile Destekleri Sigortası hakkında bilgi verecek. Tüm kadınlarımızı bu programımıza bekliyoruz.” HABER MERKEZİ

Editör: Zerrin Ağar