Manisa’nın 5 günlük hava durumu belli oldu. Meteorolojiden alınan verilere göre Pazar günü kentte gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir hava beklenirken Pazartesi günü parçalı bulutlu bir hava kente hakim olacak. Yağmur geçişinin ardından kent genelinde hava sıcaklıkları kademeli olarak düşüş yaşayacak.

Cumartesi günü (Bugün), ise kışa girmeden yaşayacağımız son sıcak gün olabilir.

YURTTA HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Artvin ve Ardahan çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Ardahan'ın yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

Hava sıcaklığı: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı kesimlerde mevsim normallerinin 5-8 derece, diğer yerlerde 2-4 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. Rüzgar: Genellikle kuzey yönlerden, yurdun güney kesimlerinde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

 

Editör: Onur Yılmaz