Futbolun zirvesinde oturan Manisa Futbol Kulübü bu hafta spora katkılarımdan dolayı beni de onurlandırdılar.

Pazar günü halkla ilişkiler sorumlusu Zerrin Ağar’ın tavsiyeleri ile Mümin Özkasap Stadına Aydın Benlişen ile erken gittim. Mevlüt Başkan ile birlikte olduk.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık gelince ödül töreni başladı.

Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan benim Manisa futboluna yaptığım katkılardan bahsederek “20 yıldır Ertuğrul Aytaç’ı tanıyorum. Bugün de kulübümüzün başarısı için çalışmalarını sürdürüyor. Manisa’nın duayen gazetecisi ve Manisaspor Başkanlığı yapmış bir abimizdir. Kulübümüzün hizmetleri için bu töreni yapıyoruz” dedi.

Ben de Başkan Mevlüt Aktan’ın güzel sözleri karşısında duygulanarak “Beni onurlandırmanızdan dolayı teşekkür ederim” dedim. Büyükşehir Başkanvekili Mehmet Palabıyık ve Başkan Mevlüt Aktan birlikte plaketimi ve kulübün formasını taktim ederken iki oğlum Gökmen ve Gökhan yanımdaydı.

Başkan Mevlüt Aktan ile tören sonrasında Manisa Futbol Kulübü başarısı ve şampiyonluğu için eller havada yaptık. Bu mutlu günümde rahat bir maç izleyeceğimi düşündüm.

İnegölspor bizlere sürpriz hazırlamış farkında değiliz. Kupadan sonra ligde de beklenmedik anda Manisa Futbol Kulübü evinde mağlup oluyordu.

Samsun’un da Çorum’da mağlup olduğu hafta. Buna futbol denir. Denizde dereleri geçip çayırda boğulmayı içime sindiremedim. Her şeyde hayır vardır diyelim. Aksilikler geldi ki üst üste gelir.

Tören bittikten sonra Eşim Nermin Hanım hastalanınca oğlum Gökhan GrandMedical’e götürdü. Dün de Sevgili Eşim Nermin Hanım öğleden sonra kalpteki rahatsızlığından dolayı anjiyo oldu. Sağlık durumu iyi. Beterin beteri var diyelim.

Bir süredir rahatsız olan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de dün görevine başladı. Bugün Büyükşehir Belediye Meclisini yönetmesi bekleniyor. Geçmiş olsun başkanım.