Manisa FK’nın golcü oyuncusu Sinan Kurumuş, başarılı performansını değerlendirdi. Gol attığı için mutlu olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, “Önemli olan sezon sonunda şampiyonluk sevincini yaşamak” dedi.

Manisa Futbol Kulübü’nün forvetteki etkili ismi Sinan Kurumuş, Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Kırklarelispor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Manisa Futbol Kulübü’nün sezon başında şampiyonluk hedefiyle kurulduğunu söyleyen Sinan Kurumuş, “ Sezon başında kurulan bu takım şampiyonluk yolunda hedefine emin adımlarla koşuyor. İşimiz kolay değil farkındayız ama burada gerçekten çok güzel bir ile ortamı var. Bu da sahaya en iyi şekilde yansıyor. Burada daha önce şampiyonluğu yaşamış, bir oyuncu grubu var. Güçlü ve iyi bir takımız. Herkesi yenebilecek bir takımız. Bu haftada Kırklarelispor deplasmanına gidiyoruz. İşimiz kolay değil. Bu zor maçı kolaya dönüştürecek olan yine bizleriz. Kırklareli deplasmanından da galibiyetle dönüp yolumuza sağlam bir şekilde devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

“ÖNEMLİ OLAN ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ YAŞAMAK”

Manisa Futbol Kulübü’nün golcü ismi Sinan Kurumuş sözlerinin sonunda şu ifadeleri kullandı, “ Önemli olan takıma katkı verebilmem. Attığım gollerle takımıma katkı verebiliyorsam ne mutlu bana. Görev aldığım süre boyunca elimden gelenin en iyisini yapıp, takıma gerekli katkıyı sağlamak istiyorum. Önemli olan sezon sonunda şampiyonluk sevincini yaşamak. Bu sevinci hep beraber yaşamak istiyoruz.”