Manisa FK fırtınası esmeye devam ediyor. Rakipler değişiyor, oyuncular değişiyor sonuç değişmiyor. Her hafta rakibini tuş etmeyi bilen siyah-beyazlılar adım adım şampiyonluğa koşuyor.  Cumartesi günü Manisa FK- Pendik maçına gittim. Söğülaltı kahvesinde Aydın Benlişen, Fatih Kadayıfçılar ve Çapala Mehmet ile oturuyorduk. Oğlum Gökhan, yeğenim Burak ile geldi.' Hadi maça gidelim' dedim.  Çapala Mehmet ve Burak işlerimiz var dediler.  Ben, Aydın Benlişen ve Fatih Kadayıfçılar ve oğlum Gökhan ile birlikte Mümin Özkasap Stadyumu'nun yolunu tuttuk. Maç öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile sohbet ettik. Manisa FK'nın bu sene maşallahı var. Başkan Cengiz Ergün her maça keyifli  geliyor. Bir şölene gider gibi. Aydın Benlişen, Fatih Kadayıfcılar ve oğlum Gökhan ile birlikte protokol tribününe çıktık. Maç başladı Manisa FK neredeyse ilk atağında golü buldu. Ardından Pendik penaltı ile skoru eşitledi. İlk yarı 1-1 bitti. Devre arası kimle konuşsam maçı rahat kazanırız diyordu. Ben ise temkinliydim. İkinci yarı bir başladı Manisa FK kendine güvenleri utandırmadı. Gollerini atıp bir rakibini daha Manisa'dan eli boş gönderdi. 4-2'lik skor ile 3 puanı cebine koyup şampiyonluk koşusuna kayıpsız devam etti.  Maçın bitimde yüzler gülüyordu. Galibiyetin ardından bir klasik haline gelen 'Erik dalı' şarkısı ile coşku tavan yaptı. Tam bir karnaval havası vardı. 9 maç 25 puan. Rakip filelere atılan 31 gol. Tam bir gol makinesi.  Rakip kim olursa olsun Manisa FK tempoyu attırdığı an golü buluyor. Kedinin fare ile oynadığı gibi rakipleri ile oynuyor. Rahat sonuca gidiyor. Klas ayaklar sayesinde maçın başında bulunan goller ile rakiplerin direncini kırılıyor. Sanat eseri gibi bir takım. Güzel bir laf vardır ne ekersen onu biçersin. Başkan Mevlüt Aktan ve yönetimi geçen senden ders alıp sezon sonu kolları hemen sıvadı. Gecesi gündüzü ile mesai harcayıp muhteşem bir takım kurdular. Şimdi bu takımın meyvesini yiyorlar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başarı odaklıdır. Bunu en iyi yakın dostu Başkan Mevlüt Aktan bilir. Manisa'ya ve Cengiz Ergün'e yakışan bir takım var sahada. Her hafta oynadığı futbol ve attığı goller bizleri coşturuyor. Manisa'yı en iyi şekilde temsil ediyorlar. Bu takımın değerini bilelim. Kazanmanın sevincini soyunma odasındaki çoşkuda gördük.

Bu maç öncesinde Manisa futboluna yıllarca hizmet eden Manisa TÜFAD Kurucu ve Onursal Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu’na Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan hizmetlerinden dolayı onur plaketi verdi. Mevlüt Aktan Başkanın bu değerlendirmeleri Manisa futbolunun tarihini bilenler tarafından takdirle karşılanıyor.

Maç sonrası Aydın Benlişen, oğlum Gökhan, Fatih Kadayıfcılar ve Zerrin Ağar ile Söğütaltı Kahvesine geldik. Onları bıraktık. Ver elini İzmir. Pendik galibiyetinin keyfini Kordon’da Deniz Restoran’da Aydın Benlişen ile çıkarırken Hüseyin Akdede ve torunum Ecem’i arkadaşları ile yemek yerken gördük. Kordon’da iğne atsan yere düşmeyecek kadar kalabalıktı. Deniz Restoran’da hatırımız olmasa balık yiyemeyecektir. Bazı şapşallar ne olacak bu ülkenin ekonomisi diye konuşuyor. Beyler Türkiye’de gizli ekonomi var. Bilin ona göre yorum yapın.