Manisa Futbol Kulübü’nün yeni Futbol Direktörü Levent Devrim ve yeni Teknik Direktörü Levent Eriş oldu. Yeni Futbol Direktörü ve yeni Teknik Direktör için Fikri Bayrıl Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. İmza törenine Başkan Mevlüt Aktan, Başkan Vekili Engin Anlı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“HEM SAHADA HEM SAHA DIŞINDA O COŞKU VE HEYECANI YAŞAMAK İSTİYORUZ”

İmza töreninde konuşan Başkan Mevlüt Aktan, Manisa Futbol Kulübü çatısı altında başarılar elde etmiş iki değerli futbol adamıyla yeniden çalışacakları için mutlu olduklarını dile getirdi. Manisa Futbol Kulübü’nün güven ve istikrarla yoluna devam edeceğini kaydeden Başkan Mevlüt Aktan, “Zorlu bir sezonu geride bıraktık. Öncelikle bu kulübe hizmet etmiş, emek vermiş tüm hocalarımıza ve futbolcu arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Güzel şeyler yaptığımızı düşünüyoruz. Altyapıdan A takıma kadar, tesisleşme anlamında güzel işler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Kulübümüzün geldiği noktayı herkes görüyor ama yapacak çok işimiz. Sabır ve devamlılık en büyük silahımız. Yeni jenerasyon hocalarımızla çalışıp onlara fırsat verdik ama bunları yaparken bir şeyleri kazandığımız gibi bir şeyleri de kaybettiğimizi düşünüyorum. Kulübü dinamiklerinden dolayı farklı bir modele geçtik. Aidiyet, sevgi, coşku, güven, iletişim gibi konularda eksiklikler hissettik. Manisa’yı bilen, kulübü bilen, bizi bilen insanlara ihtiyacımız vardı. Teknik adamlık konusunda da bir istikrar sağlamak istiyoruz. Bu anlamda yeni Teknik Direktörümüz Levent Eriş hocamız, bildiğimiz, sürekli paylaşım içinde olduğumuz değerli bir insan. Yeni Futbol Direktörümüz Levent Devrim, bu kulüp çatısı altında birlikte önemli başarılara imza attığımız değerli bir insan. Biz hissettiğimiz aidiyeti, sevgiyi, coşkuyu, güveni bütün Manisa’ya, yönetimimize, personelimize de yansıtmak istiyoruz. Hem sahada hem de saha dışında o coşku ve heyecanı yaşamak istiyoruz. Bu işi sevdiğimiz için yapıyoruz ve sevdiğimiz insanlarla yapmak istiyoruz. Buna katkı koyacak, elini, vücudunu koyacak insanlara ihtiyacımız var. Manisa Futbol Kulübü olarak her anlamda güven ve istikrarı üzerine koya koya arttırmak istiyoruz. Elbette hatalar olacaktır ama iyi niyetimiz olduğu sürece başarı gelecektir. Her iki hocamıza da hayırlı olsun diyorum. Burası ikisinin de evi. Evlerine hoş geldiler” ifadelerini kullandı.

“İKİ İSİM DE MANİSA FUTBOL KULÜBÜ İÇİN ÖNEMLİ İSİMLER”

Manisa Futbol Kulübü için iki önemli isimle yeniden çalışacak olmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Başkan Vekili Engin Anlı, “Kulüp tarihimizin önemli günlerinden birini yaşıyoruz. Manisa Futbol Kulübü fabrika ayarlarına geri dönüyor diyebilirim. Bir tarafta o zamanki adıyla Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak profesyonel liglere adımımızı attığımızda hiçbir kariyer kaygısı gütmeden takımımızda görev üstlenen Levent Eriş hocamız. Diğer tarafta Levent Eriş hocamızdan bayrağı devralıp kulübümüzü 3. Lig’de şampiyon yapan, 2. Lig’de önemli işler yapan ve bugünkü Manisa Futbol Kulübünün kurgusunu yapan Levent Devrim hocamız. İki isim de Manisa Futbol Kulübü için önemli isimler. Çok değerli iki futbol adamını bu çatı altında bir araya getirdiğimiz için çok mutluyuz. Güçlerini birleştirecekler bu da Manisa Futbol Kulübü’nü ileriye taşıma adına çok önemli. Zor zamanlarda ellerini değil vücutlarını taşın altına koyabilecek iki değerli insan. Hem Levent Devrim hocamıza hem de Levent Eriş hocamıza canı gönülden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“BURADA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM”

Manisa Futbol Kulübü çatısı altında olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten Futbol Direktörü Levent Devrim ise, “Öncelikle burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Evimdeyim. İki yıllık bir ara verdik. Çok çalışacağız. Yapacak çok işimiz var. Kendi adıma şunları söyleyebilirim. Futbolun bana bir kupa borcu var. Geçen sene bir rahatsızlık yaşadım ve çalıştığım kulüpten ayrılmak zorunda kaldım. O kulüp 2. Lig’de şampiyon oldu. Ben ayrıldığımda liderdi. Futbolun bana olan kupa borcunu bu kulüpte almak istiyorum. Manisa Futbol Kulübü ailesi içinde olmaktan dolayı çok mutluyum ve çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

“ÇOK FARKLI BİR SİNERJİ OLUŞTURACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

Manisa şehrinin kendisi için özel bir yeri olduğunun altını çizen Teknik Direktör Levent Eriş de, “Çok güzel günler yaşadığım, çok şampiyonluklar yaşadığım Manisa’mıza geri döndüğüm için başkanımıza ve yönetim kurulumuza ve benim için değeri büyük olan, kader birliği yaptığımız Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Profesyonel kulüp geçmişi 7 yıl olan ama bu 7 yıla önemli başarılar sığdırmış bir kulüpte olmanın heyecanını yaşıyorum. Manisa Futbol Kulübü’nün bugün geldiği nokta çok önemli bir başarı. Çok farklı bir sinerji oluşturacağımızı düşünüyorum. Biz deneyimimizi, birikimimizi ortaya koymak için geldik. Manisa benim için çok özel bir yer. Bu görevde olduğum için çok büyük onur duyuyorum. Kulübümüzü en iyi yerlere taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hedefimiz Süper Lig, bugün olur veya yarın olur. Ben inanıyorum ki hep birlikte bu kulüp çatısı altında çok güzel işlere imza atacağız” dedi.

Manisa’da önceden de görev yapmış olan tecrübeli iki ismin takıma katılması Manisa FK’nın fabrika ayarlarına döndüğü şeklinde yorumlandı.SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim