Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporlarını açıkladı. Buna göre Manisa’da hava sıcaklıkları dereceli olarak önümüzdeki hafta boyunca düşüş gösterecek. Termometreler en yüksek 27 derecelerden 20 derece göstermeye başlayacak.

Haftanın ilk günü olan Pazartesi günü Manisa’da bulutlu bir hava hakim olacak. Termometreler ise en düşük 16 en yüksek ise gün içerisinde 25 dereceyi gösterecek.

Salı günü ise en düşük sıcaklığın 15, en yüksek sıcaklığın ise 27 derece olacağı Manisa’da parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek.

Çarşamba günü önemli bir değişikliğin beklenmediği kent genelinde en düşük sıcaklık yine 15, en yüksek sıcaklık 27 derece dolaylarında olacak.

Perşembe günü ise iyiden iyiye kendisini gösterecek olan soğuk hava dalgası ile birlikte Manisalıları parçalı bulutlu bir hava bekleyecek. Kentte en düşük sıcaklık 13 derece, en yüksek sıcaklık ise 26 derece olacak.

Haftanın son iş günü olan Cuma günü ise sıcaklıklarda ani düşüş görülecek. Hava sıcaklıkları en yüksek 26 dereceden bir günde 6 derece kayıp yaşayarak 20 derece seviyesine gelecek. Aynı gün Manisa’da görülmesi beklenen en düşük sıcaklık değeri ise 12 derece olacak.

 KULİS

Editör: Onur Yılmaz