Haber: Eren EKİNCİ

Ada Medya'nın organizasyonuyla Kültür Sitesi Lale Salonu'nda sahne alan Yeni Türkü, Manisalı sevenlerine unutulmaz ve coşku dolu bir gece yaşattı.

Halk türküleri yorumlarıyla büyük beğeni toplayan ve Türkiye genelinde büyük bir hayran kitlesi olan Yeni Türkü, seslendirdiği eserleriyle Manisalıları hem duygulandırdı hem de coşturdu. Yeni Türkü'yü dinlemeye gelen vatandaşlar eserlere eşlik ederek, inanılmaz bir gece yaşadı. Salonu dolduran vatandaşlar, grubun şarkılarına danslarıyla eşlik etti.

Vatandaşların coşkusundan memnun olduğunu söyleyen Yeni Türkü grubunun solisti Derya Köroğlu Manisalılar ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yeni Türkü Kimdir?
Yeni Türkü, 1977 yılında Derya Köroğlu, Zerrin Yaşar ve Selim Atakan'ın Ankara'da kurduğu müzik topluluğudur. Grup üyelerinin zaman içerisinde değiştiği Yeni Türkü, Kültür Sitesi Lale Salonu'ndaki gösterisine Derya Köroğlu, Erkin Hadimoğlu, Furkan Bilgi ve Serdar Barçın'dan oluşan son kadrosuyla çıktı.
Editör: TE Bilişim