Ahmet ÜNSAL/Manisa

Fatma-Servet Uluçay ailesinin okul öncesi öğretmeni kızları Ümmehan Gaye Akçen ile İzmir Menemen ilçesinin köklü ailelerinden Nilüfer-Ünal Tanrıverdi çiftinin Spor Eğitmeni oğulları Orhan Berk Tanrıverdi, Büyük Saruhan Oteli havuz başında gerçekleştirilen görkemli düğün ile dünya evine girdi.

  MELİHA GÜRSES SAHNE ALDI

TRT İstanbul ses sanatçısı Melahat Gürses’in birbirinden güzel şarkıları ile renk kattığı düğünde Ümmehan Gaye-Orhan Berk Tanrıverdi çiftinin nikahını Yunusemre Belediye Başkan vekili Şule Uygur kıydı.

ŞAHİTLER BAKAN-VALİLER-BELEDİYE BAŞKANLARI VE REKTÖR İDİ

Seçkin davetli topluluğun eşleri ile katıldığı Ümmehan Gaye-Orhan Berk Tanrıverdi çiftinin nikah şahitliklerini ise Milli Savunma Bakanlığı görevinde bulunan Vecdi Gönül, Elginkan Holding Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa’nın eski valilerinden Erdoğan Bektaş, Ahmet Deniz, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İş insanı Kadir Boz, Yiğit Tanrıverdi, Alparslan Ergin, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ve Menemen eski belediye başkanı Tahir Şahin’in üstlendi.

ÇİFTLERİN DAVETİYESİ BİR O KADAR DA ANLAM YÜKLÜYDÜ

Siyaset, iş ve bürokrat dünyasını bir araya getiren Ümmehan Gaye-Orhan Berk çiftinin nikah davetiyesi içerik anlamında anlam yüklü idi. Mustafa Kemal Atatürk’ün aile olabilme olgusunu taşıyan “Uygarlığın, ilerlemenin ve güçlülüğün temeli, aile yaşamıdır.” sözleri ile tüm dostlarını düğünlerine davet ettiler.

DÜĞÜNE GELEMEYENLER ÇİÇEK VE TELGRAFLARI İLE MUTLULUĞU PAYLAŞTI  

Çiftlerin düğününe işleri dolayısıyla katılamayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Partilerin Milletvekilleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa OSB Başkanı Cemal Sait Türek çiçek ve telgrafları ile çiftlerin mutluluğunu paylaştılar. Düğüne katılan tüm davetliler üzerlerinde taşıdıkları smokin ve abiyeleri ile göz kamaştırdı.

Editör: TE Bilişim