Kırkağaç Belediyesi Veteriner Hekim Volkan İşler ile önceki aylarda ilişkilerini resmiyete döken Müzeyyen ve Volkan, geçtiğimiz 28 Mart’ta ailesi ve sevdikleri ile kalabalık bir nişan töreni yapmaya karar vermiş ve bunun için hazırlıklara başlamıştı.

Ancak tüm dünyayı etkisi altına alan yeni koronavirüs (Covid-19) salgınının 11 Mart tarihinde ilk vakanın Türkiye’de görülmesi ve günden güne vaka sayılarının ciddi ölçüde artmasının ardından alınan devlet tedbirleri kapsamında toplu eğlenceler de yasaklanmış oldu.

Düğün salonlarının koronavirüs (Covid-19) nedeniyle kapatılması Müzeyyen Sarıefe ve Volkan İşler’in de nişan tarihlerini ileri bir zamana ertelemesine neden oldu.

Uzmanlar, salgınının aylarca sürebileceğini açıklayınca, Müzeyyen ve Volkan “Aşk engel tanımaz” dedi ve nişan yüzüklerini tedbirli bir şekilde Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’e taktırarak, evliliğe giden yolda ilk adımı atmış oldu.

Aşk engel tanımaz sözü bu aşk hikayesi için söylenebilecek tek şey…

22 Ocak tarihinde 5.4 şiddetinde meydana gelen ve ardından binlerce sarsıcı deprem yaşanan Akhisar- Kırkağaç bölgesinde yaşanan yıkımlar Kırkağaç Belediyesi’ni etkilemiş ve belediye binasının taşıyıcı kolonlarında oluşan çatlaklar nedeniyle bina boşaltılarak, belediye personeli ilçenin düğün salonunda hizmet vermeye başlamıştı.

İşte dün Müzeyyen Sarıefe ve Volkan İşler’in nişan yüzüklerini de Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz bu belediye hizmet binasına dönüştürülen düğün salonunda taktı.

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında maske takan genç çift ve katılımcılar 1 metrelik sosyal mesafeyi de korumayı ihmal etmedi. Yüzükleri takan Başkan Gedüz, Müzeyyen ve Volkan’a ömür boyu mutluluk dileyerek kestiği nişan kurdelesine ve taktığı yüzüklere dokunmadan önce ellerini kolonya ile dezenfekte ettiğini söyleyerek, herkesi bu kurallara uymaya davet etti.

Bir gazeteci ile bir veteriner hekimin aşklarının ölümsüzleştiği bu ilginç nişan törenine belediye personeli de taktıkları maskeler ile şahitlik etti. Genç çiftin anne ve babasının dahi karantina önlemleri nedeniyle katılım gösteremediği nişan töreni hakkında konuşan güzel gelinimiz, arkadaşımız Müzeyyen Sarıefe, “Hayalimizde böyle bir kutlama töreni elbette yoktu ama aşktan daha önemli bir şey varsa o da sağlıktır” dedi.

Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com ailesi olarak, ailemizin önemli bir parçası olan Müzeyyen Sarıefe ve Volkan İşler’e birlikte geçirecekleri mutlu ve sağlıklı bir hayat diliyoruz.

Editör: TE Bilişim