İddiaya göre evlilik vaadiyle dolandırıldığını söyleyerek Müge Anlı'nın programına katılan Yurdacan Baydemir, 270 bin lirasından oldu, tüm mal varlığına haciz koyuldu. İddiaya göre Manisa Gördes'te 10 yıl eşinden ayrı yaşayan Yurdacan Baydemir tekrar evlenmeye karar verdi. Gördes'in Kır Köyünden H.M. adındaki şahıs tarafından bir Nurcan adında bir kadınla tanıştırıldı. 80 gram bilezik karşılığında imam nikahlı olarak yaşama vaadi alan Baydemir, 80 gram bilezik, 1 Cumhuriyet altını, orta boy zincir, küpe ve yüzük taktı.

Ancak evlilik hayali kurduğu kadının istekleri bitmedi. Baydemir, 30 bin lira borcunu olduğunu dile getiren Nurcan Hanıma istediği parayı verdi. Nurcan Hanıma hem mücevher hem de para veren Baydemir bu isteğini farklı bahanelerle sürekli ertelemek zorunda kaldı. Birlikte yaşama isteğini çeşitli hahanelerle erteleyen Nuran Hanıma, borcu için 5 ay boyunca 5 bin lira daha ödedi. Sonrasında iş kurma sebebiyle bir araba daha aldı.

SENET İMZALADI

Son olarak kendisine güvence olarak istediği 130 bin liralık senede imza attı. Manisalı Baydemir, bu senetlerin icraya verildiğini fark etti. 140 bin lira nakit para ve 130 bin liralık senet imzalayan Baydemir "Duygularıyla oynandığını dile getirdi, bu sorun çözülsün dedi.

CANLI YAYINDA CEVAP

İddiaların odağındaki Nurcan Hanım, Müge Anlı canlı yayınına telefonla katıldı. Nurcan Hanım, "Boşanalı 5 yıl oldu. istediğim zaman nikah kıyabilirim.Ama 0 (Yurdacan Baydemir) boşanamadığı için evlenmiyorum onunla. Bugün boşansın hemen evlenirim .10 yaşında kızımla beni ölümle tehdit etti. Mesajları duruyor. 2018'den bu yana sevdiğim insandı. Çocuğum ve beni tehdit edene kadar. Evli olduğunu bilmiyordum sakladı benden" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim