Hekimoğlu dizisinde hayranlarının gönlünde taht kuran Manisalı oyuncu Aytaç Şaşmaz ‘Baht Oyunu’ adlı yeni dizide başrol olarak yer alacak. Baht Oyunu dizisi Kanal D'de 15 Haziran akşamı yayınlanmaya başlıyor. Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı ARC film imzalı dizide Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel başrol olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

BAHT OYUNU KONUSU NEDİR?

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. ‘Baht Oyunu’, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak.

AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR?

Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu dizisinde Bora Doğrusöz karakterine hayat verecek erkek başrol oyuncusu oldu. Aytaç Şaşmaz 1998 Manisa doğumludur. Söz, Kötü Çocuk, Aşk Tesadüfleri Sever 2 ve Hekimoğlu dizi filmlerinde rol aldı

Editör: TE Bilişim