Manisa’da cafe ve pastane sektörüne yeni bir soluk daha katıldı. Manisa’nın Yunusemre ilçesine bulunan Millet Çarşısı içerisinde, işletmeciliğini Nuri ve Mehmet Ali Özcan ile İbrahim Demirel’in yaptığı Cake Fond isimli işyeri, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, işyerinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Güzgülü, Manisa için bu tür mekanların önemine vurgu yaptı.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi de kendi bünyelerinde hizmete giren Millet Çarşısı içerisinde açılan işyerinin sahiplerine hayırlı ve bol kazanç diledi.

Konuşmaların ardından dua edildi. Daha sonra da işyerinin açılış kurdelesi kesildi.

MANİSA FK DA ORADAYDI

Öte yandan açılışa Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Teknik Direktör Naci Şensoy, Sportif Direktör Serkan İşyapan ile Manisa Futbol Kulübü futbolcuları da açılışa katıldı. Futbolcular, grup halinde açılışa katılarak kafede satılan ürünleri de inceledi.

Editör: TE Bilişim