Manisakulishaber.com ve Manisa Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz ve eşi Ecz. Pınar Korkmaz’ın oğulları Ahmet Mert ve Ömer Alp’in sünnet düğünü 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın akşamında Anemon Otel’de yapıldı.

Saat 19.00’da gerçekleştirilen sünnet mevlidine Korkmaz ailesinin dost ve akrabaları, kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak katılım gösterdi. Yemek dağıtımının ardından Mevlid-i Şerif okutuldu.

Anemon Otel’de gerçekleştirilen sünnet düğününe gelen davetliler koronavirüs pandemisi nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etti. Konuklar, ateş ölçümü yapıldıktan sonra tören alanına girdi.

Havuz başında gerçekleştirilen sünnet düğününe çok sayıda davetlinin yanı sıra Manisa Olay Gazetesi ve Manisa Kulis Haber çalışanları da katılım gösterdi.

Merasime katılan konuklar, Manisa’nın sevilen sanatçısı Ersin Karalar ve orkestrası eşliğinde çalınan parçalarla birlikte doyasıya eğlendi.

30 Ağustos gününde yapılan sünnet töreninin son dakikalarında konuklar sahneye çıkarak hep bir ağızdan Zafer Bayramı’nı kutladı. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son bulan törende konuklar unutulmaz bir gece yaşadı.

Ertan ve Pınar Korkmaz çifti oğullarının sünnet düğününe katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim