MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen "Yetersiz Bakiye" adlı tiyatro oyunu, Turgutlu'daki sanatseverlerle buluştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla sahnelenen "Yetersiz Bakiye" adlı tiyatro oyunu ilçelerde sahne almaya devam ediyor. İlçelerdeki turuna Turgutlu'dan başlayan oyun, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.
Murat Kürüz'ün yazıp yönettiği Yetersiz Bakiye, gereksiz harcamalar yapan evli çiftin, kredi kartı borçlarını ödeyebilmek için evlerinin bir odasını kiraya vermeleri sonun gelişen komik olayları anlatıyor. Hakan Yılmaz ve Hande Subaşı'nın başrolü oynadığı, Eylül Öztürk ve Tuncay Tuncalp'in de başarılı performans sergilediği oyun izleyicilere kahkaha dolu bir gece yaşattı.
İki perdelik oyunun sonunda sanatçıların performansı salonu dolduran sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı. Oyunun ardından konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Gazi Üsteğmen Turgut Gürkaş,"Böylesi güzel bir oyunu bizlere izleme fırsatı verenlere teşekkür ediyorum. Ama bu oyunun en önemli özelliği derneğimiz yararına olmasıdır. Emeği geçen herkesi kutlar, bizlere destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerimi sunarım" diye konuştu.
Oyunu Garnizon Komutanı Binbaşı Ömer Haşim Olgun,Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü Adem Gökçe, Belediye Meclis Üyeleri ve Oda Başkanlarıyla birlikte Turgutlulu sanatseverler izledi.
Editör: TE Bilişim