Yalnızca doğal değil, tarihi yapılarıyla da dikkatleri üzerine çekmekte olan bir ildir. Antik Çağ’a uzanan Hierapolis ve Triapolis Antik Kenti, geçmişe yolculuk yapmanıza olanak tanıyacaktır. Denizli, hem tarihi hem de doğal güzellikleri ile unutulmaz bir tatilin kapılarını aralamaktadır. Sevdikleriniz ile keyifli ve huzurlu bir tatil için otelleri.net/denizli üzerinden yardım alabilirsiniz.

DERDİNİZE DERMAN OLACAK ŞİFALI SUYU İLE RİCHMOND PAMUKKALE THERMAL

Eşsiz doğal güzellikler ile sessiz ve huzurlu bir tatil fırsatı sunan Richmond Pamukkale Thermal, Denizli’ye bağlı UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Pamukkale’de yer almaktadır. Deniz Çardak Havalimanı’na 77 kilometre ve Denizli il merkezine ise 19 kilometre uzaklıktadır. Konuklarını yarım pansiyon konsepti ile ağırlayan otel, ana restoranı ve a’la carte restoranı ile lezzet şöleni yaşatmaktadır. Birçok hastalığa iyi gelen termal sulu kapalı havuzu, derdinize derman olacaktır. Bunun yanı sıra sauna, Türk hamamı, macera duşu, jet duş ve masaj gibi olanakların sunulduğu Spa & Wellness bölümünde ruhen ve bedenen dinlenmenize de olanak tanınmaktadır. İş seyahati amacıyla ziyarette bulunanlara toplantı salonu ile kolaylık sağlamakta olan Richmond Pamukkale Thermal, eğlenmek isteyen konukları için çeşitli aktivite seçenekleri sunmaktadır.

KARAHAYIT’TA DOĞA İLE İÇ İÇE BİR TATİL İÇİN HALICI HOTEL PAMUKKALE

Denizli ilinde dünyaca ünlü Pamukkale ilçesinde yer alan Halıcı Hotel Pamukkale, Denizli il merkezine 19 kilometre ve Denizli Çardak Havalimanı’na ise 76 kilometre uzaklıktadır. Otel konukları yarım pansiyon konsepti ile ağırlanmaktadır. Birbirinden güzel yöresel ve dünya mutfağına özgü lezzetleri deneyebileceğiniz ana restoranı ve a’la carte restoranı ile hizmet vermektedir. Küçük ve samimi bir atmosfere sahip olmakla birlikte derdinize derman olacak termal olanaklar da sağlamaktadır. Ruhen ve bedenen dinlenerek uzun bir yılın stresini atmak isteyenler için sauna, Türk hamamı, buhar odası, bio sauna ve kaplı gibi olanakların sunulduğu Spa & Wellness bölümü ile hizmet vermektedir.

DENİZLİ MERKEZDE BİRÇOK NOKTAYA YAKIN KONUMU İLE ÇİMENOĞLU OTEL

Modern mimarisi ile dikkat çeken Çimenoğlu Otel, şehir merkezinde birçok noktaya yürüyerek ulaşım sağlayabileceğiniz bir konumdadır. Denizli il merkezinde konumlandırılmış olup, Çardak Havalimanı’na 63 kilometre uzaklıktadır. Misafirlerini oda kahvaltı konsepti ile ağırlayan bir tesistir. Ziyaretçilerinin lezzet şöleni yaşamalarına fırsat tanıyan ana restorana ve a’la carte restorana sahiptir. Ayrıca koca bir yılın stresini geride bırakarak ruhen ve bedenen dinlenmek isteyenlerin tercih edebileceği sauna ve Türk hamamı gibi olanakların sunulduğu Spa & Wellness bölümüne sahiptir.

Editör: TE Bilişim