Saruhanlı’da ilçenin başlıca gelir kaynağı olan üzümün tanıtımı ve daha geniş çevrelere duyurulması için düzenlenen “13. Altın Üzüm ve Kültür Festivali”nin son gecesinde Işın Karaca sahne aldı.

İlçedeki 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi meydanında düzenlenen konseri Kaymakam Necmettin Yalınalp, Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Emniyet Müdürü Mustafa Akol, İlçe Jandarma Komutanı Coşkun Kökce, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, sivil toplum örgütü temsilcileri ve ilçe halkı coşkuyla izledi.

Havai fişek gösterisi ile başlayan konserde sahne alan şarkıcı Işın Karaca, konser alanını dolduran binlerce hayranına birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Danslarıyla da izleyenlerin beğenisini kazanan güzel şarkıcı, pop ve arabesk müziğine ait eserlerden okudu.

Programda sahneye çıkan Kaymakam Necmettin Yalınalp ve Belediye Başkanı Zeki Bilgin, davetlerini kırmayıp Saruhanlı’ya gelerek ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşatan Işın Karaca'ya teşekkür ederek, sanatçıya çiçek ve yöresel ürünlerden oluşan hediye sepeti sundular.

Editör: TE Bilişim