Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak ile imalatlarında sona yaklaşılan 18 kilometrelik çelik içme suyu terfi hattı çalışmasını inceledi. Başkan Ergün’ün ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur Çakan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları eşlik etti. MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay ile Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, proje üzerinden Başkan Ergün’e bilgilendirmede bulundu.

BAŞKAN TOSUN’DAN, BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da, hayata geçirilen projenin ilçeleri için önemine değinerek başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

“KULA’DA YAŞAYAN HEMŞEHRİLERİMİZ ADINA ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA YAPIYORUZ”

Temsili olarak 18 kilometrelik hatta kaynak çalışması da gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Kula’da yaşayan hemşehrilerimiz adına çok önemli bir çalışma yapıyoruz. Kula merkezinde yaşanan içme suyu sorununa son vereceğimiz 18 kilometrelik çelik içme suyu boru hattındaki çalışmaları yerinde inceledik. 120 milyon lira yatırım yaptığımız projemiz kapsamında ayrıca 5.000 ve 400 tonluk içme suyu depoları da inşa ediyoruz. İnşallah çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak, Kula'mızı büyük bir sorundan kurtarmış olacağız. 120 milyon TL’nin üzerinde bir yatırım gerçekleştiriyoruz. Helal-i hoş olsun. Kula’ya artık bu sene bol su vermeye başlayacağız. Su geleceğimiz, hayatımız. Susuz bir hayat düşünülemez. Allah, emeği geçenlerden, vesile olanlardan razı olsun. Rabbim kazasız, belasız bitirmeyi nasip etsin. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Özkan ÇELİK

Editör: Nuray Bozkurt