Ahmet ÜNSAL/Manisa

Yaşamlarını Manisa’da sürdüren Sinem-Serdar İzci ve Vahibe-Sait Taşdemir çiftleri, evlatları Ecem-Osman Taşdemir’in İzmir’deki nikah öncesinde davetlilerini açık havadaki kır düğünü konseptinin girişinde karşıladı. Ekonomi Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu olan ve İzmir Narlıdere Uğur kolejlerinin psikologluğunu üstlenen Ecem İzci ve CBÜ İşletme mezunu müteahhit Osman Taşdemir çifti deniz kenarındaki düğün ve nikahlarına davetli topluluğun alkışları arasında girdi.

BAYBATUR VE SELÇUK PAŞA ŞAHİTLER ARASINDA İDİ

Bayraklı Belediyesi bayan evlendirme memurunun kıydığı nikahta Ecem-Osman Taşdemir çiftinin nikah şahitliklerini ise Gelin Ecem İzci’nin Babaannesi Satiye İzci, amcası Akın İzci, AK Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Damadın amcası Müştak Taşdemir, Furkan İyikanlı, Dilara İyikanlı, Dilara Taşdemir ve Elif Beyza Er yaptı.

Ecem-Osman Taşdemir çiftinin nikah defterine attıkları imza sonrasında Murat Baybatur, evlilik cüzdanını daha iyi saklayabileceği için Ecem’e verdi.

MANİSA’NIN ÖNDE GELENLERİ ECEM-OSMAN ÇİFTİNİN NİKAHINA AKIN ETTİ

Sinem-Serdar İzci ve Vahibe-Sait Taşdemir ailelerinin yakınları ve sevenlerinin yanı sıra AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Ticaret Borsa Başkanı Sadık Özkasap, TFF önceki dönem Başkan yardımcısı Arif Koşar, Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Akın İzci, Cemal İzci, Fatih İzci, Müştak Taşdemir, Manisa Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Levent Zibeller, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan danışmanı Gökhan Aytaç, Yapı Net Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı İşcan ve gazeteci Ahmet Ünsal, İş insanı Abdullah Taşkan, Ecem-Osman Taşdemir çiftinin düğününe renk kattılar.

Çiftlerin mutlu gününde daha önceden planlanmış düğünler nedeniyle katılamayanlar mutluluklarını çiçek ve telgraf yollayarak paylaştı. HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz