İYİ Parti Manisa Teşkilatı ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından sıra il başkanlığına geldi. Ali Zafer İksir, Erhan Dumlu ve Tunç Önsoy’un kendi listeleri ile aday olduğu kongrede heyecan sürüyor. Öte yandan Milletvekili adaylığı için kongrede aday olmayan mevcut başkan Hasan Eryılmaz’dan ‘adaylık’ açıklaması geldi.

Bugün Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu’nda yapılan İYİ Parti Manisa 3. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada mevcut başkan Hasan Eryılmaz, “Biliyorsunuz benim gizli gündemim olmadı. Bundan 4,5 yıl önce il başkanı olduğumda milletvekili adayıydım ve son seçildiğim il kongresindeki konuşmamda, ‘Genel başkanımız uygun görürse, ilk yapılacak seçimde milletvekili adayı olmak istiyorum. Bana oy verecekseniz bulunu bilin.’ diye net bir şekilde belirtmiştim. Bugün gönül rahatlığıyla delegemizin seçeceği başkan ve ekibine il başkanlığı görevini bu kongrede aday olmayarak bırakacağım. Kıymetli Genel Başkanımız Meral Akşener’in uygun görmesi halinde, onun yanı başında, onun yolunda Manisa’ya, partimize ve milletimize Ankara’da Yüce Meclis’te hizmet etmek istiyorum.” dedi.

Eryılmaz konuşmasının son kısmında, “Manisa İl Başkanlığı yolculuğumuza sizlerin emekleriyle bugün 15 bine yaklaşan üyemizle devam ediyoruz. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Partimizi hem Manisa’da hem de Türkiye’de birinci parti yapmak için gece gündüz demeden devam edecek, sahadan kopmayacağız. Genel Başkanımızı Başbakan, partimizi iktidar yapacağız.” dedi. Haber Merkezi

Editör: Onur Yılmaz