AK Parti, başörtüsü konusunda hazırlanan anayasa değişikliği teklifiyle ilgili  HDP ile görüştü. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, AK Parti ile HDP’li temsilcilerin birlikte verdiği fotoğrafı değerlendirdi.

Eryılmaz, “6’lı masaya sürekli olarak HDP iftirası atan AK Parti’nin, HDP’ye yaptığı ziyaret basına yansıdı. AK Partililer, HDP’lilerin yanında gayet mutlu pozlar vermişler. Bizleri utanmadan HDP ile işbirliği yapmakla suçlayanlar, bugün kirli emelleri için eli kanlı katillerin siyasi ayağı olan HDP’ye ziyarette bulunmuş. AK Parti’nin çözüm sürecinde HDP ile yaptığı anlaşma yüzünden askerimiz polisimiz şehit oldu, şehirlere bombalar dolduruldu. Durakta otobüs bekleyen vatandaşlarımız bombalı saldırıya uğradı. Bu utanmaz iktidar temsilcileri her ne kadar unutturmaya çalışsa da biz çözüm süreci denen ihanet süreci nedeniyle geçmişte ne büyük acılar yaşadığımızı çok iyi hatırlıyoruz” dedi.

“İTTİFAK HALİNDE OLMAYA ÇALIŞIYOR”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı: “AK Parti bu seçimleri kazanabilmek için tüm şer odaklarıyla ittifak halinde olmaya çalışıyor. Millet hariç herkesle işbirliği yapmaya hazır hale getirmişler. İktidarı kaybetme korkusu, AK Parti’nin gözünü kör etti. Koltuk gidiyor, onlar da bunu çok iyi biliyor. Gidişinize hiçbir işbirliği, hiçbir ziyaret engel olamayacak. Çünkü halkımızın sizin yalanlarınıza karnı tok. Yapılacak olan ilk seçimde gideceksiniz ve Türkiye iyi kadrolara kavuşacak” Haber Merkezi

Editör: Onur Yılmaz