İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av.Ali Zafer İksir, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Turgutlu İlçe Başkanı Önder Ertaş, Akhisar İlçe Başkanı Halil Korkmaz, Sarıgöl İlçe Başkanı Ahmet Aktan, Alaşehir İlçe Başkanı Kadir Daş ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla ilçe seçim kurulu'ndan mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

Başkan İksir mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunarak, kongrede kendisine oy veren, vermeyen tüm partilileri birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet etti. Sözlerine devam eden İksir geçmiş dönem yönetim kuruluna bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gece gündüz demeden Manisa ve Türkiye için çalışma sözü veren  İksir " Siyaset ekip işidir, tüm partililerimizle birlikte partimizin Manisa'da ve Türkiye'de başarılı olabilmesi için durmadan çalışacağız. Manisa'da gitmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmayacağız.

Hedefimiz partimizi şehrimizde ve Türkiye'de birinci parti yaparak, Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'i Başbakan yapmaktır" diye konuştu. 

Editör: Onur Yılmaz