İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Genel İdare Kurulu’nun aldığı kongre kararıyla birlikte Manisa ve ilçelerinde seçim süreci başladı. Gölmarmara, Kırkağaç, Gördes ve Demirci ilçelerinde İlçe Başkanlığı kongreleri tamamlandı.

İYİ Parti Manisa ve İlçe Başkanlıkları kongre sürecini başlattı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve GİK üyelerinin aldığı kongre kararıyla birlikte Manisa’nın 17 ilçesindeki İYİ Parti teşkilatları da çalışmaya başladı.

Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Başkanlıklarında delege seçimleri tamamlanırken; Gölmarmara, Kırkağaç, Gördes ve Demirci’de İlçe Başkanlığı kongreleri yapıldı.

Gölmarmara’da Fevzi Düzövüt, Kırkağaç’ta Levent Komşu, Demirci’de Haluk Şenyurt ve Gördes’te de Mehmet Yavuz başkan seçildi.

“KONGRELER TEŞKİLATLARIMIZIN GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR”

Kongrelere İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz da katıldı. Başkan Eryılmaz, “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ve GİK üyelerimizin kararı neticesinde Manisa’da 17 ilçemizde kongre sürecimizi başlattık. Kongreleri tamamlanan tüm ilçe teşkilatlarımıza hayırlı olsun temennisinde bulunuyor, seçilen başkanlarımızı tebrik ediyorum. Kongrelerimizde demokrasi şöleni yaşanıyor. Seçimler teşkilatımızın gücüne güç katıyor. Kongre sürecimizin partimize hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Editör: Onur Yılmaz