Manisa TSO, Bülent Koşmaz Hizmet Binası ek binasını geçtiğimiz günlerde imzalanan protokol ile Büyükşehir Belediyesine Hizmet Binası olarak kiralamıştı. Kaba inşaatı bitirilmiş durumda olan binanın kalan işlerinin tamamlanması için odanın yönetim kurulu tarafından ihaleye çıkılması kararı alındı.

4 FARKLI İHALE YAPILACAK

İhale hakkında bilgilendirme yapan Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyesi Bora Çaylan "Teknik nedenler çerçevesinde, ek binamızın kaba inşaatını Bülent Koşmaz hizmet binasının inşası ile birlikte tamamlamıştık. Ek binamızı önümüzdeki yıl içinde Büyükşehir Belediyesinin hizmetine sunacağız, bu nedenle kalan imalatları tamamlamak üzere ihale sürecini bugün başlatıyoruz. İnşaat işleri, Mekanik ve Sıhhi Tesisat işleri, Elektrik İşleri ve Dış Cephe olmak kaydı ile 4 farklı ihalenin duyurusuna çıktık. İstekliler, 4 Ağustos Pazartesi günü saat 13.00 itibarı ile ihale dokümanlarını Bülent Koşmaz Hizmet Binamızda görebilirler, ayrıca www.manisatso.org.tr adresli internet sitemizde ihalelerle ilgili genel bilgilere yer verdik. 15 Ağustos Cuma günü saat 10.00'a kadar teklifleri kabul edecek ve aynı gün de isteklilerin huzurunda ihaleleri yapacağız. Tüm imalatları 4-5 ay gibi bir sürede tamamlayarak, mevcut binamız da olduğu gibi bir güzel yapıyı daha Manisa'mıza kazandırmak istiyoruz. İhale komisyonunda yer alan tüm meclis üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

4 kalemde yapılacak ihaleler ile ilgili bilgi almak isteyenlerin [email protected] mail adresinden yetkililere ulaşabileceği belirtildi.

Editör: TE Bilişim