ŞEHZADELER Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal'ın oğlu Mehmet Önal, Gemi Mühendisleri Odası (GMO) İzmir Şube Başkanı seçildi.
Gemi Mühendisleri Odası İzmir Şubesinin 14'üncü Yönetim Kurulu seçiminde başkanlığa Manisalı gemi mühendisi Mehmet Önal seçildi. Manisa'nın merkezdeki iki ilçesinden biri olan Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal'ın oğlu olan Mehmet Önal, hizmet alanlarının Çanakkale'den Antalya'ya uzanan geniş bir bölge olduğuna dikkat çekerek, "Amacımız bu bölge içerisindeki gemi mühendisi meslektaşlarımızla birebir temas kurabilmek. 2 yıl içerisinde en önemli görevimiz budur. Meslektaşlarımızla iletişim diyalogunu arttırarak meslek etiğini oraya koyabilmek ve gemi mühendisliğine ait olan bu etiği de deniz sevgisiyle birleştirip toplumsal bir fayda olarak ortaya çıkarmaktır." şeklinde konuştu.

YÖNETİM KURULU
Gemi Mühendisleri Odası 14. dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: "Başkan: Mehmet Önal, Başkan Yardımcısı: Nazif İmam, Sekreter: Çağdaş Sevinç, Sayman: Ünal Özsır, Üyeler: Nazif Kocaman, Ceyla İnmeler, Halil Yazıcıoğlu."

MEHMET ÖNAL KİMDİR?
1985 Manisa doğumlu olan Mehmet Önal, 2009 yılı Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu. Yalçın Sabancı Holdingde 1 sene çalıştıktan sonra 2011 yılından itibaren 9 Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstitüsünde, Gemi İnşaat Mühendisliği Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başladı. 2012 yılında yüksek lisans öğrenimini yapan Mehmet Önal'ın doktora çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Mehmet Önal aynı zamanda Manisa eğitim ve siyaset camiasının önemli isimlerinden biri olan Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Önal'ın da oğlu.
Editör: TE Bilişim