Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesi kırsal mahallelerinden Yeniköy’de alt ve üstyapı çalışmalarını tamamladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından mahallede ilk olarak 3,5 kilometre içme suyu hattı döşendi. Ardından kanalizasyon hattı bulunmayan mahalleye 3 kilometre hat döşenerek daha sağlıklı bir çevre için önemli bir adım daha tamamlandı.

MAHALLE SAKİNLERİ ARTIK YENİ ALTYAPIYI KULLANMAYA BAŞLADI

Muhtar Nurettin Yıldız ve mahalle sakinleri yeni altyapıdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Altyapı çalışmaları ile kayıp, kaçak su sorununu da ortadan kaldıran MASKİ’ye vatandaşlar teşekkür ederek hanelere daha kaliteli ve verimli su ulaştığını söyledi. Yeniköy’de çalışmalar döşenen 5 bin metrekarelik üstyapı işi ile tamamlanarak altıyla üstüyle yepyeni bir görünüme imza atıldı.

“SUYUMUZUN TAZYİKİ ARTTI”

Mahalle Muhtarı Nurettin Yıldız, “Sayın Başkanım Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Hiç kanalizasyon hattımız yoktu. Kanalizasyonumuz geldi. İçme suyumuz geldi. Parkemiz döşendi. Suyumuzun tazyiki arttı. Cengiz Başkanıma çok teşekkür ederim” dedi.

“BÜYÜK BAŞKANIM CENGİZ ERGÜN’E VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Mahalle Sakini İsmail Dirik, “Büyük Başkanım Cengiz Ergün’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Köyümüzün altyapısı yok gibiydi. İçme suyu sıkıntımız vardı. Sağ olsun Başkanımız taş döşedi, altyapıyı yaptı” dedi.  

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLDU”

Mahalle Sakini Zafer Ermiş, “Her şey çok güzel oldu. Köyümüz düzene girdi. Cengiz Başkanıma çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Onur Yılmaz