Haftalardır oynadığı futbolu sonuca yansıtamayan Manisaspor, nihayet 3 puanla tanıştı. Siyah-Beyazlılar, 7 haftadır yenilmeyen Adanaspor'u seyircisi önünde yenip düşme potasının üstüne çıktı. Manisaspor kendisi için 6 puanlık bir maç olan Adanaspor maçına hücum ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Taner hoca cezalı oyuncuların yerine hücumcu orta saha elemanlarını sahaya sürünce maça hızlı başladı. Rakip Adanaspor'a önde baskı yapan Manisaspor, Dimitrov ile rakip kaleyi yokladı. Rakip Adanaspor ise daha çok oyunu tutmaya çalışan bir görüntü içerisindeydi. Maça Subasic, Şaban ile çift forvet başlayan Manisaspor ‘da Şaban'ın sakatlanması sonucu tek forvete düşen Tarzanlar, orta saha üstünlüğünü de ele alınca maçı tek taraflı oynamaya başladı. Adanaspor'da Manisaspor'a top yapma şansı verince Manisaspor kalitesi ortaya koydu. Dimitrov ‘un muhteşem füzesi ile ilk yarıyı önde kapatan Manisaspor tutuk başladığı ikinci yarıda genç oyuncusu Melik ile farkı ikiye çıkardı.
Manisaspor için her şey çok iyi giderken Hüsnü'nün gereksiz yaptığı penaltı ile Adanaspor farkı bire indirdi. Maçın son beş dakikasını stres içinde oynayan Manisaspor hakem Serkan Çınar'ın bitiş düdüğü ile hak ettiği 3 puanı aldı.
Manisaspor için bu maçta Dimitrov fark yaratan isim oldu. Bulgar oyuncu attığı bir gol ve yaptığı bir asist ile galibiyetin mimarı oldu.
Maç öncesi Taner hoca risk alarak maça çift forvet başladı. Bir nevi kumar oynayan Taner Taşkın hücumcu kadrosu ile 6 puanlık karşılaşmayı kazandı. Düşme korkusu çok yakından hisseden Manisaspor'a bu galibiyet ilaç gibi geldi. Manisaspor 4 haftalık mağlubiyet serisine son verirken rahat bir nefes almış oldu
. Manisaspor bu galibiyet ile umarım iyi bir seri yakalar. Siyah-beyazlıların hala işi zor. Taner hoca en kısa sürede ideal 11'i bulmalı. Manisaspor her hafta farklı bir 11 ile sahada. Manisaspor bu problemine çözüm bulursa Tarzanlar kadrosundaki kaliteli isimler ile zaten gol buluyor. Takım savunmasını iyi yapan Manisaspor ‘un ligde yenemeyeceği takım yok. Kısacası Adanaspor karşısında Manisaspor ‘da işler iyi gitti. Rakibe önde basan ve risk alan Manisaspor, oynadığı iyifutbolu sonuca da yansıtınca altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.