• DOLAR 32,51 %0.28
  • EURO 34,58 %0.18
  • ALTIN 2.499,67 %0.66
  • BİST100 9.548 %-1.36
  • BITCOIN 62.600 %-1.38
  • ETHERIUM 3.068 %-1.54
20°

Uyarı Haberleri

uyarı haberleri ve güncel uyarı gelişmeleri, uyarı ile ilgili tüm video, uyarı fotoğrafları ve uyarı haberleri Manisa Kulis Haber, Sondakika Manisa Haberleri sitemizde


Ekonomi

Piyasalardaki gelişmeleri sık sık takipçileriyle paylaşan İslam Memiş, bu sefer 14 Şubat'ta sevgililer günü hediyesi almak isteyen çiftleri “Dolandırılmayın” diyerek...

Gündem

Ege Denizi'nde İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi… Depremin ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ertcan Egelileri uyardı.

Türkiye

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, CİMER üzerinden yapılan dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyardı.

Sağlık

Uzmanlar Covid-19, influenza, RSV gibi sebeplerle birçok kişinin ateş, öksürük, boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı ve vücut ağrıları gibi şikayetlerle hastanelere...

Sağlık

Soğuk havaların başlamasıyla birlikte salgın hastalıklarda artış yaşandı. Prof. Dr. Alper Şener uyarılarda bulundu.

Gündem

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, havaların soğuması ve kış mevsiminin kendisini iyice hissettirmesiyle birlikte soba ve doğalgaz...

Sağlık

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz Polikliniği'nde görev yapan Prof. Dr. Öner Sakallıoğlu, orta kulak iltihabıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Dünya

Uluslararası iklim bilimi araştırma kuruluşu Berkeley Earth, 2023'ün küresel ortalama sıcaklıklarının rekor seviyede olduğunu açıkladı.

Genel

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, Manisa ve ilçelerinde zirai don uyarısı yaptı… Zirai don riski 3 gün boyunca sürecek

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü Manisa için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı verdi.

Genel

Elektrikli ısıtıcılar, kış aylarında vatandaşların ısınmak için tercih ettiği yollardan biri. Ancak cihazlar doğru kullanılmadığı zaman sorun oluşturuyor.

Genel

MASKİ Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının düşmesine bağlı olarak yaşanabilecek donma olaylarına karşı vatandaşları su sayaçlarını korumaları yönünde uyardı.