• DOLAR 32,52 %-0.08
  • EURO 34,79 %-0.23
  • ALTIN 2.422,05 %-0.33
  • BİST100 9.705 %0.63
  • BITCOIN 66.500 %0.76
  • ETHERIUM 3.285 %3.39
26°

Muğla Haberleri

muğla haberleri ve güncel muğla gelişmeleri, muğla ile ilgili tüm video, muğla fotoğrafları ve muğla haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Gündem

Geçtiğimiz haftalarda Antalve Muğla'da endişeye neden olan 'ceset' olayı, KKTC sahillerinde görülüyor... KKTC sahillerine 1 kişinin daha cansız bedeni vururken,...

Ege Haberleri

Ege illerinden Muğla’ya bağlı Milas-Yatağan karayolunda meydana gelen trafik kazasında sürücü yaşamını yitirdi.

Ege Haberleri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosiklet üzerindeki kasksız yolcunun dev ekran televizyonu kilometrelerce taşıması, kameralara yansıdı.

Ege Haberleri

Muğla’nın Ula ilçesinde bir evde çıkan yangında yaşlı adam yanarak can verdi

Ege Haberleri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki Gamze S.’nun yatağında ölü bulunması ile ilgili tutuklanan anne ve babasının yargılanmasına devam edildi.

Asayiş

Manisa'da kendileri banka görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Asayiş

Fethiye'de İnşaat Müteahhitleri Derneği'ne kumar operasyonu: 45 kişiye 289 bin tl ceza

Ege Haberleri

Muğla’nın Menteşe ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi… Direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki beton bariyere çarpan sürücü takla atan...

Ege Haberleri

Muğla'nın Milas ilçesinde iddiaya göre darp ettiği şahsın annesi tarafından tüfekle ateş edilerek vurulmuştu… Tüfekle vurulan genç hayatını kaybetti.

Ege Haberleri

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde eşini bıçaklayarak öldürüp, cesedini ormanlık alana bıraktıktan sora kayıp başvurusunda bulunan Özgür Ç.'in cezası belli oldu.

Türkiye

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya ve Muğla sahillerine vuran 9 cesetin, alabora olan teknelerdeki göçmenlere ait olduğunu açıkladı.

Ege Haberleri

Antalya sahillerine 5 gün içinde 6 ceset vurması kamuoyunda ses getirirken, panik yaratan bir haber de Muğla’dan geldi.