• DOLAR 32,35 %0.29
  • EURO 35,13 %-0.02
  • ALTIN 2.305,07 %1.21
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.778 %2.79
  • ETHERIUM 3.562 %1.48
20°

Işçi Haberleri

işçi haberleri ve güncel işçi gelişmeleri, işçi ile ilgili tüm video, işçi fotoğrafları ve işçi haberleri Manisa Kulis Haber, Sondakika Manisa Haberleri sitemizde


Türkiye

Sakarya'da çalıştıracak işçi bulamadıklarını belirten kadın müteahhit, baretini ve çizmelerini giyip inşaatta çalışmaya başladı. Elini aldığı kürekle sıva karıştırıp, tuğla...

Asayiş

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrika inşaatında kaynak kıvılcımının düşmesi sonucu yanan yalıtım malzemesinin üzerine düşen 2 işçi hayatını kaybetti.

Türkiye

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan P&G fabrikasında işçilerin bir kişi tarafından kişi rehin alındığı iddia edildi. Olay yerine çok sayıda ekip...

Ekonomi

Şehzadeler Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Manisa 1 Nolu Şube Başkanlığı arasında imzalanan toplu sözleşme ek protokolü ile Şehzadeler Belediyesi şirketinde...

Türkiye

Çalıştığı işyerinde, işveren tarafından sürekli aşağılandığını öne süren işçi, mobbinge maruz kaldığını belirterek istifa etti.

Türkiye

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçi, 11 saat süren çalışmanın ardından kurtarıldı.

Ege Haberleri

İzmir'in Konak ilçesinde, 2 işçinin vinç zincirinin kopması sonucu aşağı düşerek ölmesi olayıyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Türkiye

Bursa'da inşaat işçileri henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı… Tartışma sopalı kavgaya dönerken o anlar saniye saniye kaydedildi.

Türkiye

Yozgat’ta bir banka şubesine yerler kirlenmesin diye çamurlu ayakkabılarını dışarıda bırakıp çoraplarıyla giren Soner Keskin’i görenler takdirle karşıladı.

Ege Haberleri

İzmir güne acı bir kazayla uyandı… Plazanın 10'uncu katına çıktıkları öne sürülen 2 işçi, vinç zincirinin kopması sonucu aşağı düştü

Ekonomi

Tofaş, Bosch, Karsan gibi firmalarda çalışan binlerce otomotiv ve metal işçisini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinden anlaşma çıktı.

Türkiye

Sultanbeyli'de işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca, yangında 2 işçi de ağır yaralandı.