• DOLAR 32,52 %-0.10
  • EURO 34,81 %-0.19
  • ALTIN 2.428,50 %-0.07
  • BİST100 9.712 %0.69
  • BITCOIN 66.120 %-0.01
  • ETHERIUM 3.263 %2.8
27°

Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Eğitim

Bahçeşehir Koleji’nin Manisa Akhisar’daki merkez kampüsü, 2024-2025 eğitim öğretim yılında Hürriyet Mahallesi’ndeki yeni adresinde hizmet verecek.

Genel

Su Tasarrufu Eğitim Projesi’ kapsamında Turgutlu Şehit Komando Onbaşı Ömer Balkan İlkokulu öğrencilerine eğitim verildi.

Eğitim

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Zafer Kalkınma Ajansı desteğiyle düzenlediği iki günlük yarıyıl etkinliğinde öğrencilere çeşitli alanlarda eğitimler sunuldu.

Eğitim

20 milyonu aşkın öğrenci 16 günlük yarıyıl tatilinin ardından okula dönecek mi? Ara tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılacak,...

Eğitim

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı için başvuru tarihi belli oldu.

Yaşam

Psikiyatrist, Psikoterapist Doç. Dr. Ömer Özbulut konu hakkında bilgiler verdi.

Türkiye

İlkokul ve ortaokul öğrencileri yarıyıl tatiline girdi… Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzmanı Doktor Muhammed Al Bayati, öğrenciler ve velilerin ara...

Ege Haberleri

Ege’de öğrenciler zehirlendi… Kütahya'da KYK Yesevi Erkek Öğrenci Yurdunda kalan yaklaşık 40 öğrenci, yedikleri yemekten sonra rahatsızlandı.

Sağlık

Uzmanlar, çocuklardaki görme sorunlarının okul başarısını olumsuz etkilediğini ve ileride akademik, sosyal ve günlük yaşamda pek çok problemle karşılaşılaşabileceğini belirtti.

Eğitim

Su Tasarrufu Eğitim Projesi’ kapsamında Salihli ilçesi Durasıllı Şehit Mustafa Kozak İlkokulu öğrencilerine eğitim verildi.

Eğitim

Uzman Psikolog Gülnihal Bilim, öğrencilerin karne psikolojisi ile ilgili değerlendirmeler yaparak anne-babalara bir dizi uyarı ve tavsiyede bulundu.

Türkiye

Muş’un Varto ilçesinde 14 yaşındaki 2 ortaokul öğrenci bilinmeyen bir nedenle intihar etti. Haber ilçeyi yasa boğdu