Yunusemre Belediyesi'nin Laleli Pazaryeri'nin altında bulunan Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin açılışı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.
Laleli ve Mesir mahallelerinde yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili vatandaşlara bilgi verilmesi için Laleli Pazaryeri'nin alt tarafında yapılan Yunusemre Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir ve İsmail Bilen, İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili vatandaşlara bu binada bilgi vereceklerini söyledi. Binanın tüm projesinin Yunusemre Belediyesi'nde bulunan teknik elemanlarla birlikte bitirildiğini anlatan Çerçi, böyle bir binayı Manisa'ya kazandırdıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.
AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, 14 yıllık iktidar süreleri boyunca vatandaşa sürekli hizmet götürdükleri anlatarak, 16 Nisan'da yapılacak referandumun altını çizdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş da, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin gelmesi durumunda hizmetlerin daha da fazlalaşacağını ifade etti. Ataş, kentsel dönüşüm ofisi için Yunusemre Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri kırmızı kurdeleyi keserek Yunusemre Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Açılışın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, ilçelere yapacağı ziyaretler nedeniyle merkezden ayrıldı.
Editör: TE Bilişim