Şehzadeler Belediyesinin Yeşilköy Mahallesi İlkokulu Bahçesinde yapacağı çok amaçlı salonun temeli düzenlenen bir törenle atıl. Yeşilköy İlk Okulu bahçesinde düzenlenen temel atma törenine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, MHP İlçe Başkanı Şener Özten, Belediye Meclis üyeleri, Başkan yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Temeli atılan tesis hakkında bilgi veren Başkan Çelik "Yeşilköy Mahallemizde temelini attığımız projenin aynısını Hacıhaliler Mahallemizde de yapacağız. Toplamda 565 metrekare kapalı alanda yapılacak olan projemiz, Betonarme ve çelik konstrüksiyon olarak yapılacak. 432 metrekare salon, 16 metrekare bayan tuvaletleri bölümü, 16 metrekare erkek tuvaletleri bölümü, her biri 21 metrekare olan 2 adet giyinme odası, 30 metrekare giriş holü bulunmaktadır. Binanın iki adet girişi olup, 2 adet de engelli rampası olacaktır. Binanın temelinde çift kat polimer bitümlü su yalıtımı uygulanacaktır. Bina duvarları çift sıra tuğla duvar arası expande polistren köpük olacaktır. Yalıtımlı bir binamız olacak. Binanın salon kısmında zemin epoksi kaplama olup, binanın diğer bölümlerinde zemin kaplaması seramik olacaktır. Çatısı çelik konstrüksiyon olan binamızda çatı örtüsü sandviç panel olarak uygulanacaktır. Binada 3'er adet erkek ve bayan tuvaleti olacaktır. Ayrıca bir giyinme odası ve bu odaya ait ayrı bir tuvalet daha olacaktır. Bina her türlü sosyal aktivite için kullanılabilir olacaktır. Yeşilköy mahallemizde bugüne kadar 12 Bin metrekare parke taşı döşemesi yaptık, meydan düzenlemesi ve çeşitli çalışmalarımız da burada yaptık. Rabbim bu güzel salonun açılışında da bir ara getirsin inşallah" dedi.

Kaymakamlık olarak Şehzadeler Belediyesi ile birçok ortak projeye imza attıklarının altını çizen Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu "Bu projemizin protokolünü imzalarken ilk başta ticari bir proje olarak gördüğüm bu çok amaçlı salonun okul içerisinde farklı etkinliklerle de kullanılacağını görünce çok mutlu oldum. Okulumuzun bahçesinde yapmışı olduğumuz bu güzel salonumuzu çocuklarımız akşam saatlerine kadar rahatlıkla kullanacaklar, akşam saatinden sonrada tüm halkımız burada düğün, sosyal etkinlik ve birçok toplantılarını burada yapabilecek. Manisa merkezde ne varsa Yeşilköy Mahallemizde aynısı olacak inşallah. Şehzadeler Kaymakamlığı olarak yaptığımız tüm projelerimizde bizlere destek olan Şehzadeler Belediyemize çok teşekkür ediyor, Yeşilköy Mahallesi çok amaçlı salonun tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim