Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa'da yaşanan trafik yoğunluğunu çözmek üzere çalışmalara başladı. Sosyal medya hesabı üzerinden belediyelerden gelen mesai saatlerinin değişim talebini değerlendiren Vali Bektaş, şehir içinde yaşanan trafiğin çözümü için vatandaşların fikrini sordu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanması ile de tanınan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Twitter hesabı üzerinden, belediyelerden gelen mesai saatlerinin değişmesi yönündeki talepleri vatandaşlar ile paylaştı. Vatandaşların fikrini öğrenmek isteyen Vali Bektaş, şehir içi trafiğin en aza indirgenmesi konusunda çalışmalar yapılacağının sinyalini verdi.

Özellikle sabah ve akşam saatlerinde fabrika ve okul servislerinin yoğunluğu sebebiyle yaşanan trafik yoğunluğunun giderilmesi noktasında belediyelerden gelen mesai saatlerinde değişim talebini Twitter hesabından vatandaşlarla paylaşan Vali Bektaş ilk girdisinde "Manisalılar için şehir içi trafik düzeni nedeniyle belediyemizden resmi kurumların mesaisi 08.30 ya da 09.00'da başlasın talebi var. Yapalım mı?" ifadeleri yer alırken, ikinci olarak yazdığı girdide, "Özellikle İzmir'den gelenler için soruyorum. Okulların girişi saatini de düşünebiliriz. Görüşlerinizi bekliyorum" ifadelerini kullandı.
Vali Bektaş'ın yazmış olduğu yazıların altına Manisalı vatandaşların görüşlerini belirtmesi, tartışmalara yol açarken, Manisa'nın trafik sorunu noktasında Vali Bektaş'ın nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.



EREN EKİNCİ
Editör: TE Bilişim