Vali Yaşar Karadeniz, Vali Yardımcısı Volkan Köksal, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül ve yetkililerle birlikte Cafe Seradan Kırmızı Köprüye kadar denetim gerçekleştirdi. Vali Karadeniz,  esnafın ekmeğine sahip çıkması için kurallara uymalarını istedi.

Vali Karadeniz, “İlimizde vaka sayılarında olumsuzluğa gidiş söz konusu değil. Ancak son alınan karalardan sonra mevcut yerimizi korumak hatta mümkünse mavi gruba girmek adına da tedbirlerimizi aynı ciddiyetle aynı sıklıkla sürdürmek zorundayız, bugün ki denetimlerimizin amacı da bu. Şuanda 5 bin denetim elemanı ile Manisa genelinde denetimlerimiz devam ediyor” dedi.

Denetimler; jandarma, emniyet, belediyeler, sağlık, milli eğitim, tarım, vergi ve ticaret müdürlüklerinde görevli personelden oluşan toplam 5 bin kişilik ekipler tarafından toplu taşıma araçları, parklar, işyerleri, halkın yoğun olarak bulunduğu yerler ve pazaryerleri gibi alanlarda gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim