Alınan bilgiye göre, Adala Mahallesi'nde, Ahmet Yuca'nın idaresindeki 45 LE 989 plakalı panelvan minibüs ile Mehmet Gök'ün kullandığı 40 AAF 250 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı. Kazanın ardından arkadan gelen 48 ABL 718 plakalı otomobil de minibüse arkadan çarptıktan sonra şarampole savruldu.

Yoldan geçenlerin çağrısıyla olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

VALİLİK 20 YARALI DEDİ

Kazada ilk belirlemelere göre minibüsteki 6 inşaat işçisi yaşamını yitirdi, 8 kişi de yaralandı.

Manisa Valiliği’nden yapılan açıklamada, Salihli'den Köprübaşı'na giden yolcu otobüsünün karşı yönden gelen panelvan minibüsle çarpışması sonucu ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası yaşandığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

“10 Temmuz 2019 günü Salihli istikametinden Köprübaşı istikametine giden bir otobüs ile Köprübaşı istikametinden Salihli istikametine giden panelvan kamyonetin çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir.

Panelvan kamyonetle otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, panelvanda bulunan 6 kişi hayatını kaybetmiştir. Otobüste bulunan şu ana kadar tespit edilen 20 kişi de yaralanmış ve çevredeki hastanelere sevk edilmiştir. Yaralıların bir kısmı ayakta tedavi edilmiş olup, diğerlerinin tedavisi ise devam etmektedir. Yaralılar içerisinde hayati tehlikesi bulunan vatandaşımız bulunmamaktadır.

Ayrıca kamyonetin arkasından gelen bir otomobilde kazaya karışmış ancak otomobilde ölü yada yaralı bulunmamaktadır.

Kaza sonucu vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileriz.”

Manisa Valisi Ahmet Deniz'in kazanın ardından bölgeye gittiği kaydedildi.

Editör: TE Bilişim