Vali Deniz mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Toplumumuzun temeli ailenin, birleştirici unsuru olan ve en zor görevi üstlenen annelerimizin gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, bizlere her zaman yol gösterici olmuş ve karşılıksız sevginin en güzel örneklerini sergilemişlerdir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır.

Bu yıl Covid-19 salgını sebebiyle annelerimizin yanında olamayabiliriz. Çünkü doğduğumuz andan hayata veda edene kadar bizleri tüm olumsuzluklardan koruyan ve kollayan annelerimizin sağlığını koruma sırası bizlerde. Fiziksel mesafeler annelerimize duyduğumuz sevgi ve saygıya engel olamayacağı gibi onların başımızın tacı olduğu gerçekliğini de değiştirmez.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere, bütün annelerin ve anne adaylarının, aslında “annelik” üstün vasıflarını taşıyan bütün kadınların, Anneler Gününü kutluyor, fedakâr emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm annelere sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum."

Editör: TE Bilişim