Çalışmayla Kuva-yı Milliye Anıtı'ndan Gediz Kavşağı'na kadar olan bölgede bulunan 42 trafik yönlendirme levhası yenilendi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini topluyor. Bu kapsamda Manisa'da en son 12 yıl önce değiştirilen trafik yönlendirme levhaları da yenisiyle değiştirildi. Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışma kapsamında Kuva-yı Milliye Anıtı'ndan Gediz Kavşağı'na kadar olan 42 trafik yönlendirme levhasını yenileriyle değiştirildi. Yapılan çalışmayla birlikte sürücülerin yönlendirme levhalarını rahatlıkla görebileceğini belirten ekipler, 42 tabela için yaklaşık 400 metrekarelik lambri levha kullanıldığını da vurguladı.

42 LEVHA YENİLENDİ
Çalışmayla ilgili bilgi veren Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün liderliğinde il genelinde ulaşımla ilgili önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. En son 12 yıl önce değiştirilen trafik yönlendirme levhasını Büyükşehir Belediyesi olarak değiştirdik. Kuva-yı Milliye Anıtı'ndan Gediz Kavşağı'na kadar olan alanda 42 trafik yönlendirme levhasını yeniledik. Levhaların değişmesiyle birlikte yönlendirme levhalarını sürücüler, gece de rahatlıkla fark edebilecekler. Hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.
Editör: TE Bilişim