MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya’yı makamında ağırlayarak, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Yunusemre Belediyesi işbirliği ile yapılan Yunuskent 1. etap çalışmaları kapsamında 1.148 adet mesken ve ticarethanede kullanılacak olan elektronik kartlı sayaçların teslim edilmesi noktasında mutabakata vardı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkililerini makamında ağırladı. Ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ile Şehnaz Başaran, Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu ve Yunusemre Belediyesi Sosyal Konutlar Müdürü Hakan Yılmazbaş da yer aldı. Genel Müdür Coşkun’un makamında yapılan görüşmede, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Yunusemre Belediyesi işbirliği ile yapılan Yunuskent 1. etap çalışmaları kapsamında 1.148 adet mesken ve ticarethanede kullanılacak olan elektronik kartlı sayaçların teslim edilmesi noktasında mutabakata varıldı. Akgedik Mahallesi Akgedik Toplu Konut Alanında yapılan binalarda kullanılacak sayaçlar ile TOKİ de tercihini tasarruftan yana kullandı.

“YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARI EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜP HAYATA GEÇİRİYORUZ”

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ön ödemeli kartlı su sayaçları ile bugüne kadar önemli bir tasarruf sağlıklarını ifade ederek, “Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Yunusemre Belediyesi işbirliği ile inşa edilen Yunuskent’teki toplu konutlarda kullanılmak üzere Yunusemre Belediyesi ile anlaşmaya vardık. Malumunuz su kaynaklarını korumak çok önemli. Gelecek nesillere daha temiz ve sorunsuz bir Manisa bırakmak için uğraş veriyoruz. 22 Mart Dünya Su Günü’nün ortaya çıkış sebebi temiz su kaynaklarının korunması adına olmuştur. Kartlı sayaç kullanan abonelerimiz ile mekanik sayaç kullanan abonelerimiz arasında bir karşılaştırma yaptık. Ortaya çıkan sonuca göre kartlı su sayacı kullanan abonelerimiz yüzde 11 oranında su tasarrufu sağlayarak kaynaklarımızı daha bilinçli kullanıyor. Yaptığımız yatırımları en ince ayrıntısına kadar düşünüp hayata geçiriyoruz. Gelecek nesiller için attığımız adımlar ile Manisamızı güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim