Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yarın Manisa’ya gelecek. Saat 12.00’da babaocağı Demirci’ye gelecek olan Bakan Pekcan, burada çeşitli temaslarda bulunacak. Bakan Pekcan daha sonra Demirci’den Manisa Merkez’e gelerek Anemon Otel’de iş dünyasıyla ‘Bölgesel İstişare’ toplantısı gerçekleştirecek.

MANİSA TSO VE MTB’DEN TOPLANTIYA DAVET

Öte yandan Manisa Ticaret Odası Başkanı Mehmet yılmaz ve Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğplu’nun da katılacağı toplantı Manisa iş dünyasını davet etti. İkilinin açıklamasında özetle, “Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile Manisa Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla 23 Şubat 2019 Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Anemon Otel’de gerçekleşecek olan ‘Bölge İstişare’ toplantısına katılımlarınızı bekleriz.”

8 İLDEN TEMSİLCİLER ORADA OLACAK

 Toplantıya Manisa İş Dünyası’nın temsilcilerinin yanı sıra, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Denizli, İzmir, Kütahya ve Uşak İllerinin Oda ve Borsa Başkanları katılacak. 8 Bölgenin yaşadıkları sorunlar Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan’a iletilecek.

Ruhsar Pekcan’ın Manisa Programı belli oldu.

Valilikten yayınlanan programın detayları şunlardır;

Editör: TE Bilişim