MANİSA'da kadın giyim mağazası By La Villa'nın işletmecisi Adalet Soykök'ün ihtiyaç sahiplerinin yararlanması için başlattığı 'Askıda Kaban' projesine, Manisa Büyük Beşiktaşlılar Derneği duyarsız kalmadı, bir destek de Manisa Büyük Beşiktaşlılar Derneği'nden geldi. Manisalı Kartallar, getirdikleri giyim eşyalarını askıya astı.
5 YIL ÖNCEYİ HATIRLATTILAR
Bu proje, Beşiktaş taraftarlarının aklına 27 Ekim 2011 tarihinde oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçındaki güzel görüntüleri getirdi. Beşiktaş taraftarı saha kenarına atılan 30 bin atkıyı depremzedelere bağışlamıştı.
"BU İŞİN RENGİ YOK"
Manisa Büyük Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Barış Kartal, 'Bir kanatta sen ol sıcak yüreklere' sloganı ile çalışmalara başladıklarını ve bir hafta boyunca gerek kendi giyim malzemelerinden gerekse Manisalı esnaflarla iletişime geçerek örnek olan projeye destek vermek istediklerini söyledi. Yönetim kurulu üyeleri ve taraftarların katılımları ile getirdikleri malzemeleri mağazaya teslim etti. Dernek Başkanı Kartal, "Bu işin rengi yok, tüm taraftar gruplarını bu projeye davet ediyoruz" dedi. Proje mimarı Adalet Soykök, Manisa Büyük Beşiktaşlılar Derneği üyelerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, projenin tüm Manisa'nın olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğini hatırlattı.
Editör: TE Bilişim