Manisa ve ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluş günlerine özel düzenlediği kutlama programları kapsamında Selendi, müzik şöleni yaşadı. İlk olarak 2 Eylül Cumartesi günü Zara’nın sahne aldığı Selendi’de 3 Eylül Pazar günü de Cengiz Kurtoğlu Selendililerle buluştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Selendi Kent Meydanı’nda sahne alan Cengiz Kurtoğlu’nu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve eşi Ayçin Savaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Daire Başkanları, Selendi Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve binlerce Selendili izledi.

ŞARKILARI VATANDAŞLARLA BİRLİKTE SÖYLEDİ

Sahneye ‘Duyanlara Duymayanlara’ isimli şarkıyla giriş yapan Cengiz Kurtoğlu, eski ve yeni birbirinden güzel şarkılarla Selendilileri hem duygulandırdı hem de gönüllerince eğlendirdi. Yaklaşık iki saat süren konserde ‘Hain Geceler’, ‘Duvardaki Resmin’, ‘Ummadığım Anda’, ‘Arpa Buğday Daneler’, ‘Yaşanmıyor’ gibi eserleri, konsere katılan binlerce vatandaş ile birlikte söyleyen Cengiz Kurtoğlu, Selendi’ye unutulmayacak bir gece yaşattı.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, 10’uncu Yıl Marşı eşliğinde Türk Bayrakları ile sahneye çıkarak Cengiz Kurtoğlu’na kurtuluş coşkusuna ortak olması nedeniyle teşekkür etti. Selendi olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sırtlarını dayadıklarını dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Savaş, “Onunla birlikte bu akşam bu meydanı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Böylesine anlamlı ve güzel bir günde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu geceye eşlik eden Türk müziğinin güzel seslerinden Cengiz Kurtoğlu’na coşkuyu iki katına çıkardığı için teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Ergün ve Başkan Savaş daha sonra ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu’na çiçek ve hediye sepeti takdim etti. 

BAŞKAN SAVAŞ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’a küçük bir sürpriz yaptı. Doğum günü 4 Eylül olan Başkan Savaş’a sahnede sürpriz yapan Başkan Ergün, başarılı ve sağlıklı nice yıllar dileğinde bulundu. Doğum günü pastasını Başkan Ergün ve sanatçı Cengiz Kurtoğlu ile birlikte kesen Başkan Savaş, 47 yıllık ömründe en anlamlı doğum günü kutlamasını yaşadığını belirterek, “Gönül bağım olan sizlerle beraber ve ağabeyim dediğim Cengiz Ergün ile birlikte bugünü kutlamaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Editör: TE Bilişim