Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurulan stantta Manisalı kadınların Kadınlar Gününü kutladı. Başkan Çelik 15 Temmuz Demokrasi Meydanına gelen tüm kadınlara Belediyenin hazırlamış olduğu hediyelerden takdim etti. Şehzadeler Belediyesinin Kadınlar Günü nedeni ile düzenlediği etkinliğe Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis Üyesi Selma Çertürk, Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler, Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, Gençlik Kolları Başkanı Taha Okan Taniş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Manisalı kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Başta Şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Kadınlarımız toplumumuzun vazgeçilmezidir, ilk öğretmendir, toplumun temel taşıdır. İçerisinde bulunduğumuz hayatın her alanında katkıları ve emekleri vardır. Dolayısı ile bizim inancımız ve dinimizde kadınlara nasıl davranılması gerektiğini en iyi şekilde izah etmektedir. Cennetin annelerin ayaklarının altın olduğunu ifade eden bir peygamberin ümmetiyiz. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum. En başta şehit annelerine şükranlarımı saygılarımı sunuyorum. Bugün Suriye’de yeryüzünün muhtelif bölgelerinde ceza evlerinde zulüm altında olan kadınlarımızın da böylesine günlerin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Manisalı kadınlarımıza günün anısına birer hediye dağıtıyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak bugüne kadar pozitif ayrımcılık yaptık. Kadınlarımıza yönelik salonlar açtık, etkinlikler düzenledik. Bundan sonra da inşallah aynı şekilde etkinlikler düzenleyerek pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“KADINLARIMIZ TOPLUMUMUZUN TEMEL TAŞIDIR”

Kadınların toplumun temel taşı olduğunu ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Milletçe zor günlerden geçiyoruz. Ancak bilinmesi gereken bir gerçek var ki, çocuklarına kına yakarak şehit olmaya gönderen, şehit olduktan sonra da vatan sağ olsun diyen annelerimiz başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan tüm annelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Şehzadeler Belediyemiz, yine her zaman olduğu gibi Kadınlarımızı unutmadı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlediği etkinlikle Manisalı kadınlara hediyelerini dağıttı. Kadınlarımız bizim toplumumuzun temel taşıdır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında ki etkinlik öncesinde Belediye içerisinde görev yapan kadınları tek tek ziyaret den Başkan Çelik, tüm kadın personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, kadınlara birer hediye verdi. Ayrıca Sancaklıçeşmebaşı ve Sancaklıkayadibi Mahallelerinde pir etkinlik düzenleyen Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ŞEKAME Başkanı Seher Taydaş ile birlikte mahalledeki kadınlara belediyenin hazırlamış olduğu hediyeleri dağıttılar.

Editör: TE Bilişim