Geçtiğimiz ay İdlib’te şehit olan Akhisar’ın Muştullar Mahallesi nüfusuna kayıtlı Piyade Teğmen Osman Alp’in ismi Akhisar’da yaşayacak. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun başkanlığında gerçekleşen Haziran ayı olağan meclis toplantısında alınan kararla Hürriyet Mahallesi 491 sokakta Akhisar Belediyesi tarafından yeni yapılan parka Piyade Teğmen Osman Alp’in isminin verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Şehidimizin adını Akhisar’da sonsuza kadar yaşatacaklarını ve hiç unutmayacaklarını belirten Belediye Başkanı Besim Dutlulu, şehit Teğmen Osman Alp’i bir kez daha rahmetle anarak, ailesine sevenlerine ve milletimize bir kez daha başsağlığı diledi.

İkinci gündem maddesinde yer alan Gökçeahmet Mahallesindeki mülkiyeti Akhisar Belediyesine ait 468 metrekarelik parselde bulunan binanın Cami Lojmanı olarak 5 yıllığına Akhisar İlçe Müftülüğüne tahsisi oy birliği ile kabul edildi.

Temmuz ayı meclis toplantısının 6 Temmuz Salı günü saat 16.00’da yapılması kararlaştırıldı.

Meclis toplantısının ardından Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi içerisinde bulunan ve sadece kadınların çalışıp işlettiği Akhisar Kadın Kooperatifine ait ‘KafeKoop’, meclis üyelerine tanıtıldı.

Editör: TE Bilişim