Instagram, 195 milyon takipçisi olduğu kurumsal hesabından paylaştı ve fotoğraf yüzbinlerce beğeni aldı. Atatürk Kent Park'ın ünü sınırları aştı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 170 dönümlük alanda yeni bir yaşam alanı kazandırdığı Atatürk Kent Park, uluslararası alanda da beğeni toplamaya devam ediyor. Manisalı vatandaşların büyük beğeniyle parklarını doldurduğu, konserlerin düzenlendiği yaşam alanı Atatürk Kent Park'ın ünü ülke sınırlarını aştı. İranlı fotoğrafçı Khashayar Javanmardı'nın fotoğrafladığı Atatürk Kent Parkı, Instagram'ın 195 Milyon takipçisi olan kurumsal hesabından paylaşıldı. Atatürk Kent Parkı içinde yer alan Üç Katlı İp Parkuru, Atlama ve Tırmanma Kulesi'nin fotoğrafı şimdiye kadar 721 bin beğeni alarak tüm dünyadan beğeni topladı.
‘SEVİLEN BİR ALAN OLUŞTURDUK'
Atatürk Kent Park'ın sadece Manisalı vatandaşlar için değil ülkemiz için önemli olduğunun altını çizen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Betonlaşan kent yerine yeşil alanı ve yaşam alanı olan kent oluşturma hedefimizin en önemli örneği olan Atatürk Kent Parkı hayata geçirmiştik. Bugün geldiğimiz noktada 170 dönüm üzerine kurduğumuz içerisinde konserlerin ve çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir yaşam alanına dönüştürmenin sevincini yaşıyoruz. Manisalı vatandaşlarımız ve Manisa'yı gezmeye gelen vatandaşlarımızın sevdiği ve benimsediği bir alan kazandırdık" dedi.
GURUR DUYDUK
Başkan Ergün, "Manisa hem tarihi hem de kültürel değerleriyle birçok fotoğrafçının ilgi duyduğu kentlerin arasında yer alıyor. Bu kültürel dokuya Atatürk Kent Parkı da kattığımız için mutluyuz. Sevgili fotoğrafçı kardeşimiz Khashayar Javanmardı'da Atatürk Kent Park'ın fotoğrafını çekerek, binlere ulaşmasını sağlamış. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yaptığımız çalışmaların uluslararası platformlarda yer alması hem kentimiz hem de ülkemiz adına bizleri mutlu ediyor, gururlandırıyor" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim