Şehzadeler Bedesten Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti İl Başkanlığı bayramlaşma töreninde konuşan Özdağ, geçmiş siyasi yaşantısından örnekler verirken duygu dolu anlar yaşadı.

"BEN CEZA EVİNDEYKEN ARINÇ AVUKATLIĞIMI YAPMIŞTI"
12 Eylül döneminde cezaevinde yattığı günlerden söz eden Özdağ, "İçerdeyken hep şunu söyledim. Benim bir ülküm var. O da büyük Türkiye ülküsü. Bu ülkümü bir gün mutlaka gerçekleştireceğim. Evet şimdi o yolda adım adım ilerliyoruz. Çok sevdiğim değerli dava adamı ve Manisa'nın yetiştirdiği güzel şahsiyet, sevgili Bülent Arınç, 12 Eylül'de ben ceza evindeyken benim avukatlığımı da yaptı. Avukat bulamamıştım 7 yıl gönüllü olarak benim avukatlığımı yapmıştı. Kendisine şöyle söylemiştim; "Siz bizi ihmal edersiniz abi. Sayın Erbakan sizin lideriniz. Bütün hayatınızı ona adarsınız. Ama bizi unutursunuz, kör kuyularda merdivensiz kalır ve bir gün bir sabah ezanı sonrası dar ağaçlarında tartılırız" demiştim. 'Yok Selçuk Bey' dedi. '5 saat sen ve arkadaşların için 5 saatte Sayın Erbakan için çalışırım' dedi. " şeklinde konuştu.

DUYGULANDI
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün ardından siyaseti bıraktığını, Bülent Arınç'ın davetiyle de yeniden siyasete girdiğini hatırlatan Özdağ'ın gözleri doldu. Özdağ, "Beni bu partiye kabul eden Bülent Arınç'a ve tarihte ilk defa halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ikisine de gönül dolusu şükranlarımı armağan ediyorum. Ben çok çalıştım, samimi olmaya gayret sarfettim, dürüst olmaya çalıştım. En büyük teşekkürü de siz değerli AK Parti ailesine ediyorum. Siz sağ olun. AK Parti sağ olsun. Gazetecilee bana şöyle dedi: "Manisa'nın ağabeyi Bülent Arınç'tı, sonra Hüseyin Tanrıverdi, şimdi de sizsiniz" dediler. Buranın bir tane abisi vardır. O da Bülent Arınç'tır."


Eren Ekinci
Editör: TE Bilişim