Konya’ya tayini çıkan Manisa Orman İşletme Müdürü İlker Özdemir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e makamında veda ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün, İlker Özdemir’e kahve fincan takımı ve Manisa’nın Kurtuluş Savaşı dönemini anlatan ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli 4 ciltten oluşan kitap serisini hediye etti. Başkan Ergün, 2018 yılında Manisa’ya atanan ve Konya’ya tayini çıkan Manisa Orman İşletme Müdürü İlker Özdemir’e Manisa’ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletirken, yeni görev yerinde başarı dileklerini iletti.

MANİSA’YA YENİ MÜDÜR

Nisan 2020 tarihinde göreve başladığı Mustafakemalpaşa’da başta alternatif turizme yönelik Suuçtu Ekoturizm Projesi ve Muradiye Sarnıç Mesire Alanı ile kırsal kalkınmaya dair defne ve mavi yemiş yetiştiriciliği, bal ormanları ve ağaçlandırma çalışmaları gibi birçok öncü çalışmaya imza atan Fatih Öztürk’ün yeni görev yeri belli oldu. Ocak ayı ile birlikte Mustafakemalpaşa’daki görevi sona eren Fatih Öztürk, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Manisa Orman İşletme Müdürü oldu.

1977 yılında Düzce’de doğan Fatih Öztürk, Bartın Orman Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Seben ve Aladağ orman işletme müdürlüklerinde görev yaptı. 2016 yılında İzmir Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak atanan Öztürk, 2020 Nisan’ında da Mustafakemalpaşa’ya tayin edildi. Fatih Öztürk, 2022 yılı itibariyle de İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Manisa Orman İşletme Müdürlüğü’ne tayin edildi. HABER MERKEZİ - İHA

Editör: TE Bilişim